Stigegolf er sjovt og populært

Udendørs spil – Sjove aktiviteter i haven

Udendørs spil er et perfekt tidsfordriv for både børn og voksne. Uanset om du er på udkig efter sjove aktiviteter, som hele familien kan nyde eller bare en enkel måde at koble af og få frisk luft på, så er der masser af sjove og spændende udendørs spil at vælge imellem.

Der er mange populære udespil (havespil), som er nemme at komme i gang med og som vil bringe glæde og sjov til enhver sammenkomst.

Udendørs spil er den perfekte måde at få en sjov og udfordrende aktivitet ind i haven. Det er typisk spil for hele familien og spillene kan bruges i de fleste haver.

Populære udendørs spil til haven

Der er mange muligheder for at finde sjove og spændende udendørs spil til haven. Nogle eksempler er badminton, kroket, petanque, stigegolf og volleyball. Disse spil er lette at komme i gang med og er også lette at organisere og spille. Det er også muligt at købe andre udendørs spil, som f.eks. skak, skattejagt, kryds og tværs og mange andre.

Nogle af de mest kendte og populære spil er eksempelvis disse her:

Kroket

Kroket er et klassisk spil, som er gået igennem generationer. Det er en god måde at samle familie og venner om – især på sommerdage. Kroket er et forholdsvis simpel spil, hvor det gælder om, at få sin bold (kugle) skudt igennem en række forhindringer (buer) for til sidst at afslutte spillet ved at ramme sin målpind. Læs mere om kroket.

Petanque

Petanque er et fransk spil, som er meget populært og enkelt at lære. Det er et af de mest populære udendørs spil, da det kræver meget lidt udstyr og kan spilles af alle aldersgrupper. Spillet går i alt sin enkelthed ud på at kaste nogle kugler så tæt på en målkugle (ofte kaldet “grisen”) som muligt. Den som kommer tættest på vinder. Læs mere om petanque.

Havebadminton

Havebadminton er et sjovt spil, som familien kan nyde sammen. Det er et enkelt spil at komme i gang med, men dog svært at mestre til perfektion! Badminton er en god måde at få noget frisk luft og motion på. Det er også et godt spil til at samle venner og familie omkring. Havebadminton er dog et spil, som er lidt afhængig af vejret. Blæser det for meget er det ikke let og heller ikke så sjovt at spille.

Kongespil

Kongespil (også kendt som bl.a. Vikingespil og Kubb) er et sjovt og spændende spil, som kan spilles af alle aldersgrupper. Spillet går ud på at vælte modstanderens kegler ved at kaste efter dem med nogle kastepinde.

Det er et godt spil for hele familien og kan nydes af både børn og voksne. Læs mere om kongespil.

Stigegolf

Stigegolf er en hyggelig og sjov aktivitet, som kan spilles af alle aldersgrupper. Det er et spil, hvor du skal forsøge at ramme en lille stige (3 trin) med dine bolde, som er fastgjort på en snor. Man bliver tildelt forskellig antal point alt efter hvilket trin på stigen, som man rammer.

Det er et godt udendørs spil, som både kan spilles alene eller sammen med andre. Stigegolf er en god måde at komme ud og få motion på samtidig med, at man har det sjovt. Læs mere om stigegolf.

Mange flere havespil

Der findes naturligvis mange flere sjove, spændende og udfordrende havespil end dem, som vi har nævnt her.

Når du er på udkig efter et nyt spil til samlingen, er det vigtigt, at du kigger på lidt på dem, som det er planen, skal deltage i spillet. Hvor gamle er de? Hvad er deres motoriske færdigheder? Og hvor mange spillere drejer det sig om. Har du disse ting for øje, kan det ikke gå helt galt, når du skal vælge et spil eller to – og så skal I nok få en både sjov og fornøjelig stund med at spille.

Disclaimer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *