Seniorer finder hinanden via dating sider

Mange seniorer finder nye venner via nedating

Kærlighed har ingen alder. Og det samme gælder for datingapps. Selvom man er nået en bestemt alder, betyder det ikke at man ikke stadig ønsker at søge nye bekendtskaber.

Der findes et utal af datingapps og datinghjemmesider, nogle mere specifikke end andre. Man kan nemlig finde datingsider, der er rettet mod en helt bestemt målgruppe, så man er sikker på at man møder nogle med samme interesser, religion, eller alder som en selv.

Derfor er der også flere og flere seniorer, der benytter netdating til at finde kærligheden eller nye venner.

Netdating til at finde venner

Når de fleste hører ordet netdating, tænker de nok med det samme på en romantisk kontekst. Men det behøver jo faktisk ikke at være tilfældet.

På de fleste datingsider, kan man i sin profiltekst, beskrive hvad man søger. Og der findes faktisk flere seniorer, der benytter dating hjemmesider, som en måde at finde nye venner på, også uden en romantisk kontekst.

Hvis ensomheden rammer

De fleste mennesker har af og til perioder, hvor de går rundt og føler sig ensomme.

Dette gælder også for seniorer, der måske ofte kan gå med følelsen af ensomhed og kedsomhed.

Hvis man er ældre og søger nogle man kan bruge tid sammen med, kan netdating være en rigtig god ide. Forskning viser at samvær med andre mennesker, gør os gladere og sundere.

Så bryd tabuet om ensomhed, og opret en profil på en af de mange datingsider!

Helt enkelt og ligetil!

Men måske lyder det en smule uoverskueligt at skulle sætte sig ind i hvad netdating er og hvordan det fungerer? Men det behøver det faktisk slet ikke at være!

Som udgangspunkt er dating på nettet, faktisk meget enkelt og ligetil. De fleste hjemmesider følger nogenlunde den samme struktur og det eneste man skal gøre er at:

  • Oprette sig med navn – her kan man ofte selv vælge om man vil bruge sit rigtige navn eller et “kaldenavn”.
  • Alder – Hvis man benytter sig af senior dating sider, ved man at de andre brugere er i samme aldersgruppe som en selv.
  • Interesser – Mange dating hjemmesider, ønsker at man skal skrive sine interesser. Her er det bedst at være ærlig og skrive hvad man allerbedst kan lide! Uanset om det er at bage, læse en god bog, eller tage på fisketure
  • Hvad man søger – Flere steder kan man også selv skrive hvad man helt præcist søger. Altså om man ønsker et seriøst forhold, noget uforpligtende, nogle nye venskaber eller noget helt fjerde.
  • Et lille ekstra tip: Brug emojis! Emojis, er de små humørikoner, som man kan finde på mobiltelefonen eller når man skriver på computeren. De kan hjælpe med at sætte lidt farve og personlighed på ens profiltekst. Men husk ikke at overdrive det – så kommer det let til at virke lidt plat.

Senior-venlige dates

Hvad enten man skal på en date med en potentiel kæreste, en ny ven, eller noget helt tredje, så er det vigtigt at finde noget, som begge parter synes er hyggeligt og sjovt, når man skal mødes. Det er ofte en god idé at aftale hvad man skal foretage sig, før man møder hinanden, så begge parter kan forberede sig på hvad man skal lave og blive enige om hvad der lyder sjovest.

Hvis man søger en date-aktivitet, som er sjov, en god måde at lære hinanden at kende på og samtidig også er seniorvenlig, findes der mange muligheder. Hvis man er i god form, og nyder at naturen, kan man gå en tur, enten i byen eller i en park. Find et sted med bænke, så man kan sætte sig ned og få pusten og rigtig få mulighed for at snakke sammen. En anden ide kunne være en café eller et andet hyggeligt spisested. Det vigtigste er at finde et sted, hvor man kan snakke sammen og lære hinanden ordentligt at kende.

Husk at forventningsafstemme

Når man skal mødes med en ny potentiel kæreste eller ven/veninde er det vigtigt, at begge parter går ind til mødet med de samme forventninger til, hvad det skal bringe med sig. Det er derfor vigtigt, at man på forhånd har været god til at gøre det klart, hvad man selv leder efter samt afklare, hvad den anden person har af interesse og formål med mødet. På den måde går man ikke fejl af hinanden og skuffelser samt misforståelser opstår derfor med langt mindre sandsynlighed.

Er begge parter afklaret med den anden parts intentioner bliver mødet derfor med langt større sandsynlighed en succes.

Disclaimer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *